Рамос уникнув дискваліфікації й зіграє за

Рамос уникнув дискваліфікації й зіграє за "Реал" в півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Центральний захисник і капітан мадридського футбольного клубу "Реал" Серхіо Рамос уникнув дискваліфікації, яка загрожувала йому на обидва півфінальні матчі Ліги чемпіонів.

Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Football Espana. 

Іспанський футболіст Серхіо Рамос не брав участі в грі 1/4 фіналу ЛЧ проти "Ювентуса" (1:3), але в кінці матчу спустився до підтрибунного приміщення і спостерігав за матчем з тунелю, який веде до полю, що заборонено правилами. Також Серхіо Рамос після фінального свистка вступив у конфлікт з головним тренером "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі, свідком якого став четвертий арбітр Лі Беттс.

За обидва ці порушення 32-річному футболісту загрожувало по одноматчевій дискваліфікації, проте УЄФА прийняла рішення не карати гравця.

Читайте також: Шевченко і Кличко провели жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, мадридський "Реал" обіграв "Ювентус" за сумою двох зустрічей (3:0, 1:3) в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА завдяки голу Кріштіану Роналду з пенальті, забитому вже в доданий час другого матчу. За результатами сьогоднішнього жеребкування у штаб-квартирі Союзу європейських футбольних асоціацій у швейцарському Ньйоні, перші півфінальні поєдинки турніру "Баварія" (Німеччина) - "Реал" (Іспанія) і "Ліверпуль" (Англія) - "Рома" (Італія) відбудуться 24 і 25 квітня, матчі у відповідь - 1 та 2 травня.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-