Павелко сподівається, що робота арбітрів не зіпсує матч

Павелко сподівається, що робота арбітрів не зіпсує матч "Шахтар" – "Донецьк"

Укрінформ
Президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко поділився очікуваннями від суботнього протистояння київського "Динамо" з донецьким "Шахтарем" в рамках 27 туру УПЛ.

Президент ФФУ Андрій Павелко нейтральний в своїх перевагах і очікує від матчу "Шахтар" - "Динамо" видовищного футболу без скандалів.

"У цьому матчі хотів би побажати, напевно, нашим уболівальникам обох команд отримати максимальне задоволення від самої гри і не помітити роботу арбітра. Про це я найбільше переживаю, про наших "збірників", які грають в обох командах і зобов'язані бути в гарному тонусі перед іграми за українську національну збірну. Звичайно ж, я вболіватиму за обидві команди, в яких грають наші хлопці. А найголовніше - переживатиму за те, щоб футбол давав емоції щастя, щоб якісь скандали і суддівські рішення не відволікали уболівальників від гри улюблених команд", - цитує Павелка footballua.tv

Читайте також: Ребров: Якась перевага в матчі з "Динамо" буде саме у "Шахтаря"

Нагадаємо, футбольний поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться завтра, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Пряма трансляція матчу розпочнеться о 16.55 на телеканалі "Футбол 2". Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-