Мілевський: Сильні сторони

Мілевський: Сильні сторони "Динамо" - хороший тренер і молодий колектив

Укрінформ
Екс-гравець київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський поділився очікуваннями від суботнього протистояння киян з донецьким "Шахтарем" в рамках 27 туру УПЛ.

"Я б сказав коротко: "Динамо" не вистачає зараз особистостей в команді, які були раніше. А також - класних легіонерів, які були мого часу: Юссуф, Єременко, Нінкович, Ель Каддурі, ті ж Данило, Бетао. Це були відмінні легіонери. Вони дуже допомагали нам робити результат.

Сильні сторони "Динамо" - хороший тренер. Олександр Миколайович, удачі! І в грі з "Шахтарем", і взагалі в майбутньому. Також плюс - це молодий колектив, який в майбутньому має стати бойовою командою, бойовим складом, який домагатиметься результату, але ось перемог, напевно, поки що зарано.

Навіть дивно, але "Шахтар" я бачив навіть трохи більше: вони грають в Лізі чемпіонів. Все, що було, в них і залишилося: в захисті грають хлопці з України, дуже пристойно, хороший воротар - Андрій П’ятов. А попереду грають бразильці, вони там самбу-румбу зроблять таку, як і в минулі часи. Звичайно, здорово, що вони зберегли цей стиль: попереду бразильці, ззаду - українці. Це складові успіху. Вони грають в хороший і дуже цікавий футбол", - цитує Мілевського footballua.tv

Читайте також: Віктор Циганков подовжив контракт з "Динамо" на 5 років

Нагадаємо, футбольний поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться завтра, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Пряма трансляція матчу розпочнеться о 16.55 на телеканалі "Футбол 2". Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Фото: dynamo-brest.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-