Наставник

Наставник "Дніпра-1": Готуємо "Динамо" сюрприз на Кубку України

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Дніпро-1" Дмитро Михайленко розповів про нюанси підготовки до півфіналу Кубка України, в якому дніпряни зустрінуться з київським "Динамо".

"Такої великої перерви в чемпіонаті у моїй практиці ще не було. Чотири місяці без ігор, довга відпустка, два місяці зборів. Звичайно, ми намагалися, щоб до квітня команда була готова в усіх аспектах. Але повністю цього не вийшло, тому що група футболістів отримала травми. Тому, на мій погляд, поки що наша команда ще не в оптимальних фізичних кондиціях.

Звичайно, дивимося матчі "Динамо". Але, наприклад, гра киян із "Шахтарем" для нас не буде інформативною, тому що грати, як "гірники", ми не зможемо. Для нас більш доцільні для вивчення поєдинки команди Олександра Хацкевича з такими колективами, як "Верес" або "Ворскла". Але зараз, звісно, переглядаємо "Динамо" частіше, ніж звичайно, звертаємо увагу на деталі, на сильні якості футболістів. Ми чудово усвідомлюємо, що нам буде важко, і розуміємо, як складатиметься матч. Виходячи з цього, і будуватимемо свою гру.

Півфінал складається з однієї гри. Суперник явно нас перевершує в класі на папері, але на полі буває по-іншому. Є ще елемент удачі, може, випадковості та обов'язково - подвигу. Тому, звичайно ж, ми як максималісти й налаштовуватимемо футболістів на повну самовіддачу, мобілізацію. Безумовно, розраховуємо на підтримку нашого 12-го гравця й намагатимемося піднести "Динамо" свої сюрпризи", - цитує Михайленка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Кубок України з футболу: став відомий розклад півфінальних матчів

Нагадаємо, 18 квітня за вихід до фіналу Кубка України з футболу змагатимуться три команди Прем’єр-ліги: донецький "Шахтар", київське "Динамо" та "Маріуполь", а також представник другої ліги СК "Дніпро-1". "Шахтар" гратиме з "Маріуполем" у Харкові на ОСК "Металіст", СК "Дніпро-1" – з "Динамо" у Дніпрі на стадіоні "Дніпро-Арена". Початок матчів – о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-