Наставник

Наставник "Атлетико": Дуже пишаюся тим, що ми знов серед кращих в Європі

Укрінформ
Головний тренер іспанського футбольного клубу "Атлетико" Дієго Сімеоне поділився враженнями від виходу команди до 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА після чвертьфінальних поєдинків з португальським "Спортингом".

"Звичайно, я знав, що буде важко. У Лізі Європи клуби стають все більш конкурентоспроможними, сильні на своєму полі, і взагалі будь-який кубковий матч - важкий. Перший тайм "Спортинг" провів відмінно, а ми зіграли далеко не кращим чином. Радий, що ми вибили важкого суперника.

Потрібно бути реалістами, тому ми граємо в Лізі Європи з ентузіазмом. Я дуже пишаюся тим, що ми знову серед кращих в Європі. У минулому сезоні ми вийшли в півфінал Ліги чемпіонів, а в поточному - в 1/2 фіналу Ліги Європи", - цитує Сімеоне ua-football

Нагадаємо, за підсумками повторних матчів чвертьфінальної стадії Ліги Європи УЄФА рух у напрямку фіналу розіграшу продовжують "Зальцбург", "Арсенал", "Марсель" та "Атлетико". Вчора "Атлетико" програв другу зустріч "Спортингу" з рахунком (0:1), але за сумою двох матчів (перший – 2:0) пробився в 1/2 фіналу турніру.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: визначилися всі учасники 1/2 фіналу

Жеребкування 1/2 фіналу Ліги Європи відбудеться сьогодні, 13 квітня, в штаб-квартирі УЄФА у Ньйоні (Швейцарія). Поєдинки цієї стадії турніру пройдуть 26 квітня і 3 травня. Фінал прийматиме 16 травня Ліон (Франція).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-