"Динамо" хоче залишити Бойка і на наступний сезон

Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" планує продовжити співпрацю з голкіпером Денисом Бойком, орендованим у турецького "Бешикташа".

Поки невідомо, викупить київський клуб контракт Дениса Бойка у турецького клубу чи продовжить його оренду. Про це повідомляє dynamomania.com

На кінець сезону у голкіпера запланована операція на стегні, після якої буде потрібний певний проміжок часу на реабілітацію і повернення колишньої фізичної форми.

Нагадаємо, 30-річний голкіпер Денис Бойко в кінці лютого замінив в основі "Динамо" травмованого Георгія Бущана. За цей час вихованець "Динамо" провів за команду 10 матчів у всіх турнірах, в яких пропустив 9 м'ячів.

Читайте також: Воротар Денис Бойко: Повернення до "Динамо" - як ковток повітря після занурення під воду

До "Бешикташа" Денис Бойко перейшов в січні 2016 року з "Дніпра". Тоді ЗМІ повідомляли, що його трансфер обійшовся турецькому гранду в 3,3 млн євро, а сама угода була розрахована на три роки. Але в "Бешикташі" голкіперу не вдалося проявити себе - за два роки він відіграв лише 5 матчів за основу турецького гранда. Першу половину нинішнього сезону Бойко провів без ігрової практики. Тренерський штаб і керівництво "Бешикташа" вирішило не вносити голкіпера до заявки команди на сезон.

Фото: ua-football

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-