У Києві проходить міжнародна конференція

У Києві проходить міжнародна конференція "Молодь та олімпійський рух"

Укрінформ
Представники дев'яти країн із 40 вищих навчальних закладів беруть участь в ХІ київській міжнародній науковій конференції "Молодь та олімпійський рух".

Захід проходить в Національному університеті фізичного виховання та спорту, повідомляє Укрінформ. 

Протягом двох днів розглятимуться актуальні питання соціально-економічних, екологічних та організаційно-управлінських основ олімпійського спорту, проблеми теорії й методики олімпійського, паралімпійського та дефлімпійського спорту, олімпійської освіти, відбору та багаторічної підготовки спортсменів, медико-біологічних аспектів олімпійського спорту, фізичної терапії, ерготерапії та спорту для всіх.

"Україна займає активну позицію у розвитку спортивної науки та освіти. Саме від успішних наукових розробок, пошуку нових шляхів і удосконалення спортивних методик залежить майбутнє нашого спорту, розвитку здорової нації, виховання підростаючого покоління в дусі олімпійських цінностей. Переконаний, проведення такого наукового форуму, який покликаний розглянути ці та багато інших нагальних питань, є вкрай необхідним", - зазначив у своєму зверненні до учасників конференции президент НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Читайте також: Харлан: Четверта статуетка від НОК України не стала для мене несподіванкою

Перед гостями, серед яких Олімпійські чемпіони, медалісти світових та європейських першостей, виступили  заступник міністра  освіти і науки України Роман Гребa, перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул,  президент Олімпійської академії України професор Марія Булатова та інші.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-