Федерер: Молоді гравці з часом навчаться всього і стануть сильнішими за нас

Федерер: Молоді гравці з часом навчаться всього і стануть сильнішими за нас

Укрінформ
Друга "ракетка" світу, двадцятиразовий переможець турнірів Великого шлема швейцарський тенісист Роджер Федерер поділився думкою про те, за рахунок чого вікові гравці виграють у молодих.

"Перемогу визначають не тільки швидкі молоді ноги. Досвід теж дуже важливий. Потрібно відправляти м'яч в правильні точки на корті й більше бігати. Можливо, суперник втомиться. Взагалі, завжди будуть з'являтися сильні гравці. Деякі сильніше за інших. Те ж саме спостерігається й у більш вікових тенісистів.

Молоді гравці все ще вибудовують свою гру, намагаються зрозуміти, як їм краще діяти. Вони, як і раніше, працюють над багатьма речами. Багато що для них в новинку, наприклад прес-конференції, рекламні заходи, фанати тощо. Перед ними відкривається стільки всього, але вони навчаться всього і стануть сильнішими. Вони почнуть видавлювати нас з гри, після чого прийде кінець кар'єрі. Все дуже просто", - цитує Федерера XSPORT

Раніше Федерер зізнався, що в 2016 році планував завершити кар'єру, проте від цього рішення його відрадила дружина.

Читайте також: Теніс: Рафаель Надаль повернувся на першу сходинку рейтингу ATP

Зазначимо, що 36-річний швейцарський тенісист Роджер Федерер є найстаршим гравцем, якому вдавалося піднятися на першу сходинку одиночного рейтингу АТР. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-