Питання участі Шапаренка в грі з

Питання участі Шапаренка в грі з "Шахтарем" залишається відкритим

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко тренується за індивідуальною програмою і його участь у протистоянні з донецьким "Шахтарем" 14 квітня залишається під питанням.

Травма півзахисника київського "Динамо" і молодіжної збірної України з футболу Миколи Шапаренка виявилася не такою серйозною, як припускали раніше. Втім, його участь у грі з "Шахтарем" залишається під великим питанням. Про це повідомляє zbirna.com

Микола Шапаренко отримав пошкодження в поєдинку з луганською "Зорею" (4:0). Лікарі діагностували у 19-річного футболіста пошкодження зв'язок ключиці. На даний момент він носить спеціальну пов'язку і працює в тренажерному залі в щадному режимі.

Зазначимо, що закінчується термін реабілітації в іншого ключового гравця "Динамо" - угорського захисника Тамаша Кадара. Не можна однозначно говорити про те, що він вийде на поле в найближчому поєдинку, але така ймовірність існує.

Читайте також: Феррейра: Гра "Шахтаря" з "Динамо" - це особиста дуель характерів

Нагадаємо, футбольний поєдинок найсильніших команд України "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться в суботу, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-