Джошуа: Мене зараз не цікавить Повєткін, я зосереджений на Вайлдері

Джошуа: Мене зараз не цікавить Повєткін, я зосереджений на Вайлдері

Укрінформ
Британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що хоче провести найближчий бій проти Деонтея Вайлдера, а захист титулу проти обов'язкового претендента Олександра Повєткіна перенести на другу половину року.

"Мене зараз не цікавить Повєткін - хочу битися з Вайлдером. З іншого боку, я не хочу, щоб у мене забирали пояс. Сподіваюся, обов'язковий захист проти Повєткіна вийде перенести на другу половину 2018 року.

Жодних сумнівів, я хочу битися з Вайлдером. Він скаржився, що я уникаю його. Але я просто завжди зосереджений на найближчому супернику. Тепер я зосереджений на Вайлдері. Ми запропонуємо його команді круті умови бою. Можете не сумніватися, вони візьмуть їх", - цитує Джошуа tribuna.com. 

Зазначимо, що минулого тижня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) санкціонувала захист титулу Ентоні Джошуа проти росіянина Олександра Повєткіна (34-1, 24 КО).

Читайте також: Бокс: промоутер Джошуа сподівається на поєдинок з Вайлдером у вересні-грудні

Нещодавно британський боксер Ентоні Джошуа став володарем чотирьох титулів у суперважкій вазі – WBA, WBO, IBF і IBO. Чемпіонський пояс WBO він відібрав у Джозефа Паркера. Аби стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа потрібно домовитись про бій з чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером. Один з найбільш очікуваних боксерських боїв суперважкого дивізіону між Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) і Деонтеєм Вайлдером (40-0, 39 КО) може відбутися у вересні-грудні 2018 року, а місцем проведення може стати Велика Британія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-