Українські хокеїсти поклали квіти до стін посольства Канади в Україні

Українські хокеїсти поклали квіти до стін посольства Канади в Україні

Відео
Укрінформ
Українські хокеїсти поклали квіти до стін посольства Канади в Україні в пам'ять про загиблих гравців і персоналу юніорської команди "Гумбольдт Бронкс".

Капітан збірної України і чемпіона УХЛ донецького "Донбасу" Віктор Захаров розповів про те, що така трагедія не могла обійти осторонь нікого і команда, яка в ці дні готується до чемпіонату світу в Дивізіоні IB, не могла не приїхати сьогодні до стін посольства.

"Вирішили поспівчувати тим хлопцям, яких не стало, побажати якнайшвидшого одужання тим, хто в лікарні знаходиться. Між Україною і Канадою відносини такі, традиції... Ми не могли не приїхати сьогодні. У будь-якому випадку підтримка важлива сім'ям. Може вони про це і не дізнаються, але все одно - десь це відбувається. Я не можу знати, що переживають ті, хто вижили, але залишається лише побажати їм якнайшвидшого одужання, щоб вони змогли знову грати в хокей.

Хлопці були молоді - 97-й, 99-й рік народження. Шкода, що так сталося. Ясна річ, що кожен стежить за хокейним світом, не тільки за нашим, а за всім, що відбувається. І така трагедія не могла обійти осторонь нікого. Всі в шоці, всі глибоко засмучені, що так сталося", - сказав Захаров в інтерв'ю XSPORT.  

Відео покладання квітів біля посольства Канади:

Читайте також: Порошенко висловив співчуття з приводу загибелі канадських хокеїстів

Нагадаємо, 7 квітня у Канаді автобус із юніорською хокейною командою Humboldt Broncos зіткнувся з вантажівкою на шосе, в результаті чого загинуло 14 осіб. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-