Гвардіола: Сподіваюся, уболівальники допоможуть впоратися

Гвардіола: Сподіваюся, уболівальники допоможуть впоратися "Ман Сіті" з втомою

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола розповів про готовність команди до манчестерського дербі та другої зустрічі з "Ліверпулем" в рамках 1/4 фіналу ЛЧ УЄФА.

"Поразка від "Ліверпуля" - важкий результат, і нам навряд чи буде легше в матчі-відповіді у вівторок. Ми проаналізували матч. "Ліверпуль" грав так, як він завжди грає на "Енфілді". Ми провели непогані відрізки, особливо першу половину другого тайму, але ми таку гру показуємо весь сезон.

Ми повинні дати гравцям відновитися. Сьогодні буде тренування, на якому я подивлюся на стан окремих виконавців і зроблю висновки, хто буде готовий до матчу вівторка. Втім, склад на матч із "МЮ" я теж вибиратиму з прицілом на перемогу. Так, ми майже виграли АПЛ, але в дербі це нічого не означає. Ми розраховуємо на підтримку своїх уболівальників в обох матчах, оскільки ми відчуваємо втому, як моральну, так і фізичну, і сподіваємося, вболівальники допоможуть впоратися з нею", - цитує Гвардіолу ua-football

Читайте також: Гвардіола: Ми не змогли забити "Ліверпулю", але ні про що не шкодую

Нагадаємо, поєдинок АПЛ "Манчестер Сіті" – "Манчетсер Юнайтед" відбудеться в суботу, 7 квітня, і розпочнеться о 19.30. 10 квітня підопічні Хосепа Гвардіоли проведуть другу зустріч з "Ліверпулем" в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Володар путівки до півфіналу ліги чемпіонів УЄФА в цьому протистоянні визначиться на арені "Етіхад" в Манчестері. Першу зустріч "Манчестер Сіті" програв "Ліверпулю" з розгромним рахунком 0:3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-