Палкін: Мінятимемо президентів УПЛ, поки не збільшаться доходи клубів і відвідуваність

Палкін: Мінятимемо президентів УПЛ, поки не збільшаться доходи клубів і відвідуваність

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін вважає, що головними завданнями нового президента УПЛ повинні бути збільшення доходів клубів і повернення уболівальників на футбол.

"Ми з Томасом Гріммом зустрічалися раніше, познайомилися півроку тому. Він пропонував програму, розповідав про себе. Не думаю, що сьогодні ми почуємо щось нове. Головне питання - технічне, щоб ми прийняли рішення обрати нового президента. Сподіваюся, у нас це вийде і з ним ми досягнемо результатів.

Нового нічого не придумаєш. У нас завдання одні: збільшення доходів і збільшення відвідуваності. Мінятимемо президентів доти, поки не досягнемо своєї мети: поки клуби не почнуть заробляти гроші і збільшувати відвідуваність. Якщо ми разом не об'єднаємося, щоб повернути уболівальників на футбол, то це нікому не потрібно", - цитує Палкіна tribuna.com

Читайте також: Генінсон: У нового кандидата в президенти УПЛ є підтримка двох головних клубів

Нагадаємо, вибори нового президента УПЛ відбудуться сьогодні, 6 квітня, в київському Будинку футболу. Єдиним кандидатом на посаду зареєстровано швейцарського юриста Томаса Грімма, який раніше очолював швейцарську футбольну лігу і працював за контрактом з ФФУ під час підготовки збірної України до Євро-2016. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-