Бокс: промоутер Джошуа сподівається на поєдинок з Вайлдером у вересні-грудні

Бокс: промоутер Джошуа сподівається на поєдинок з Вайлдером у вересні-грудні

Укрінформ
Один з найбільш очікуваних боксерських боїв суперважкого дивізіону між Ентоні Джошуа і Деонтеєм Вайлдером може відбутися у вересні-грудні 2018 року, а місцем проведення може стати Велика Британія.

У найближчі дні має відбутися зустріч промоутерів обох боксерів. Про це повідомив Едді Гірн, який представляє інтереси британського боксера Ентоні Джошуа.

"Цього тижня ми представимо нашу пропозицію. Сподіваюся, що після цього переговори з командою Вайлдера продовжаться. Незалежно від того, чи буде Ентоні ще раз виходити в ринг в липні або серпні, я хочу попередньо домовитися з Вайлдером вже зараз. Навіть якщо обидва боротимуться влітку, потрібно залагодити всі питання з Деонтеєм раніше", - цитує Гірна XSPORT.

Серед найбільш вірогідних суперників для Деонтея Вайлдера (40-0, 39 КО) на наступний бій називають Домініка Бриза (19-1, 17 КО). На поєдинок з власником чотирьох поясів у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) претендують Джаррелл Міллер (20-0-1, 18 КО) і Олександр Повєткін (34-1, 24 КО).

Читайте також: Бокс: Джошуа лише за очками зміг перемогти Паркера

Нещодавно Ентоні Джошуа став володарем чотирьох титулів у суперважкій вазі – WBA, WBO, IBF і IBO. Чемпіонський пояс WBO він відібрав у Джозефа Паркера. Аби стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа потрібно домовитись про бій з чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером.

Фото: Д.Вайлдер, Е.Джошуа/boxingscene 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-