Абраменко: Церемонія

Абраменко: Церемонія "Герої спортивного року-2017" - це репетиція перед 2018-м

Укрінформ
Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко сподівається, що наступного року стане головним номінантом на церемонії "Герої спортивного року" від НОК України.

"Церемонія "Герої спортивного року-2017" - це тренування перед 2018-м, тому що наступного року буду вже я головним серед номінантів, а зараз - це репетиція. На Олімпіаді було важко, всі 25 спортсменів приїхали за "золотом". Стрибали дуже добре, боролися до кінця, оцінки були дуже щільні. Не можна було взагалі помилитися ні на грам. У мене вийшло... Але важко", - сказав Абраменко в коментарі XSPORT.

Нагадаємо, Національний олімпійський комітет (НОК) України визнав Олександра Абраменка кращим спортсменом лютого 2018 року. Високого визнання досвідчений український фристайліст удостоєний завдяки блискучому звершенню на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані (Республіка Корея). Олександр не тільки здобув перше олімпійське "золото" в історії вітчизняного фристайлу, а й став першим олімпійським чемпіоном серед чоловіків за часи виступів української олімпійської збірної незалежної України.

Читайте також: Герої спортивного року України: хто є хто

Вчора, 4 квітня, відбулася ХІІ Всеукраїнська урочиста церемонія "Герої спортивного року", на якій були названі переможці у дев'яти номінаціях. Нагороди отримали кращі спортсмени, тренери, команди, фахівці та ветерани спортивної галузі України за результатами досягнень у 2017 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-