Гвардіола: Ми не змогли забити

Гвардіола: Ми не змогли забити "Ліверпулю", але ні про що не шкодую

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився враженнями від розгромної поразки від "Ліверпуля" (0:3) в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Ми провели непоганий стартовий відрізок, але пропустили гол. Ми продовжили атакувати, але вони забили нам ще двічі. Це важко. "Ліверпуль" у першому таймі грав краще за нас лише 10-15 хвилин. У другому таймі перепробували все, але не змогли забити. Ні про що не шкодую, у нас є ще одна гра. Вони провели дві атаки і забили два м’ячі, але решту матчу ми виглядали дуже-дуже добре. Мали забити їм, але "Ліверпуль" став більше оборонятися", - цитує Гвардіолу Sport Arena. 

Нагадаємо, вчора "Ліверпуль" у матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА розгромив "Манчестер Сіті" з рахунком 3:0. "Ліверпуль" на домашній арені "Енфілд" ще у першому таймі відправив три м'ячі у ворота "Манчестер Сіті" зусиллями Мохамеда Салаха (12-та хвилина), Алекса Окслейда-Чемберлена (21) і Садіо Мане (31).

Читайте також: Клопп про перемогу над "Манчестер Сіті": Не очікували на такий результат

Володар путівки до півфіналу ліги чемпіонів УЄФА в цьому протистоянні визначиться 10 квітня на арені "Етіхад" в Манчестері.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-