Теніс: Світоліна захищатиме свій титул у Римі

Теніс: Світоліна захищатиме свій титул у Римі

Укрінформ
З 14 по 20 травня у столиці Італії пройде престижний турнір Internazionali BNL d'Italia. Найсильніші тенісисти та тенісистки світу поведуть боротьбу за перемогу у змаганнях ATP Masters-1000 та WTA-Premier-5.

Минулорічні переможці - українка Еліна Світоліна і представник Німеччини Олександр Звєрєв - захищатимуть свої титули, повідомляє Тенісний портал України. 

На турнір WTA у Римі заявлені Сімона Халеп, Серена Вільямс, Каролін Возняцькі, Гарбіньє Мугуруса, Еліна Світоліна, Олена Остапенко, Кароліна Плішкова, Вікторія Азаренко, Каролін Гарсія, Вінус Вільямс, Слоан Стівенс, Петра Квітова, Ангелік Кербер та інші.

До основної сітки без кваліфікації також потрапила друга "ракетка" України Леся Цуренко.

Читайте також: Світоліна зберегла четверту позицію в оновленому рейтингу WTA

На турнір Мастерс ATP приїдуть всі лідери, крім швейцарця Роджера Федерера, який пропускає грунтовий сезон. Чи зуміє Рафаель Надаль виграти турнір в Римі в цьому році? У минулому йому це не вдалося. У фінальному поєдинку за трофей боролися Звєрєв-молодший і серб Новак Джокович (який також заявлений на турнірі нинішнього року). У заявочному листі - Марін Чилич, Хуан-Мартін дель Потро, Григор Димитров, Домінік Тім, Кевін Андерсон, Джон Існер, Люка Пуй, Томаш Бердих, Нік Кірьйос...

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-