Журналіст: В України відібрали чемпіонат, бо ми відмовились посилати своїх борців у Дагестан

Журналіст: В України відібрали чемпіонат, бо ми відмовились посилати своїх борців у Дагестан

Укрінформ
Сергій Савелій припускає, що міжнародна федерація з боротьби помстилась Україні за відмову їхати на чемпіонат Європи в Росію.

Український журналіст та телекоментатор Сергій Савелій прокоментував перенесення чемпіонату Європи-2018 з боротьби серед кадетів з Києва в македонська Скоп'є. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вони мотивують це тим, що борці Косово не можуть брати участь, і певну кількість російської делегації не приїде. Вибачте, а раніше міжнародна федерація не знала, що Україна не визнала Косово, і що у нас зараз практично війна з Росією?

Читайте також: Боротьба: Юнацький чемпіонат Європи перенесли з України в Македонію

Я впевнений, що це рішення прийняли після того, як Україна відмовилася посилати своїх борців на ЧЄ в неспокійний дагестанський Каспійськ, де затримано майже всю верхівку республіки, а також не без ініціативи впливових членів бюро міжнародної федерації від Росії і не тільки», - написав Савелій .

Нагадаємо, чемпіонат мали провести в Києві 21-29 квітня, але днями його перенесли у Македонію на 14-20 травня. Офіційна причина перенесення - неготовність України надати державні гарантії допуску для всіх учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-