Мирон Маркевич: Адміністратора збірної U-17 можуть відновити на посаді

Мирон Маркевич: Адміністратора збірної U-17 можуть відновити на посаді

Укрінформ
Голова комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич повідомив про ймовірність того, що Анатолій Кудь, якого звільнили за технічну поразку збірної у відборі ЧЄ-2018, може бути відновлений на посаді.

"Сталася така помилка, що я навіть не знаю - напевно, навіть в першості області такого немає. В цьому винні помічники головного тренера Олега Кузнєцова - вони звільнені. Хоча і його вина тут є - він вчора отримав догану. Тепер Кузнєцову потрібно в найкоротші терміни підібрати собі нових помічників. Спортивний результат у цієї команди дуже хороший, тому ми надали можливість Олегу Володимировичу працювати надалі. Сподіваємося, що така прикра ситуація більше не повториться. Це була кричуща недбалість тренерського штабу.

Щодо адміністратора Анатолія Куді. Я дійсно його десь розумію. Вина Куді не така вже й велика, щоб знімати його з роботи. Там були інші люди - ось вони і поплатилися своїми посадами. Наскільки мені відомо, є ймовірність, що Куді повернуть його посаду.

Найбільше мені шкода наших молодих футболістів. Не так часто українські команди потрапляють до фіналів, а тут відразу дві збірні могли відзначитися - U-19 і U-17. Був би хороший результат. Незважаючи на цю ситуацію, 17-річним виплатимо премії. Павелко підписав відповідні документи", - сказав Маркевич в інтерв’ю "Футбол 24".

Читайте також: Через технічну поразку збірної України U-17 звільнять трьох працівників ФФУ

Нагадаємо, що збірна України (U-17) не потрапила до фінальної частини Євро-2018 через технічну поразку від УЄФА. За мотивами скандального епізоду в ФФУ провели службову перевірку і встановили винних. Головний тренер збірної України (U-17) Олег Кузнєцов отримав догану за інцидент з участю двох дискваліфікованих футболістів. Раніше керівництво ФФУ звільнило чотирьох співробітників за статтею, серед яких був і працівник департаменту національних збірних команд Анатолій Кудь.

На фото: М. Маркевич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-