Бокс: Альварес вибачився за скасування бою з Головкіним

Бокс: Альварес вибачився за скасування бою з Головкіним

Укрінформ
Мексиканський боксер Сауль Альварес вибачився за зрив реваншу з чемпіоном WBA, WBC, IBF, IBO в середній вазі Геннадієм Головкіним через позитивні допінг-проби.

"Я хотів би принести свої вибачення за скасування поєдинку в першу чергу вболівальникам, які чекали на цій бій, а також всім спонсорам, журналістам і телеканалу HBO, які також працювали заради цього поєдинку. Дякую всім за надану мені довіру і хочу сказати, що я не підведу своїх фанатів", - цитує Альвареса XSPORT.

На Альвареса чекає дискваліфікація на 6 місяців, якщо мексиканський боксер зуміє довести Атлетичній комісії штату Невада (NSAC), що заборонена речовина потрапила до його організму через їжу.

Читайте також: Боксерський бій Головкін - Альварес офіційно відмінили

Нагадаємо, мексиканський боксер-середньоваговик Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО) відмовився від запланованого на 5 травня поєдинку по лінії Міжнародної боксерської федерації (IBF) проти казахстанця Геннадія Головкіна (37-0-1, 33 КО). Лу Дібелла, промоутер українського боксера Сергія Дерев'янченка (12-0, 10 КО), вважає, що саме його підопічний має в разі необхідності замінити мексиканця Сауля Альвареса в поєдинку з Головкіним.

Фото: skysports.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-