Роналду подякував уболівальникам

Роналду подякував уболівальникам "Ювентуса" за реакцію на його гол бісіклетою

Відео
Укрінформ
Форвард мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду подякував уболівальникам італійського "Ювентуса" за реакцію на його видовищний гол бісіклетою в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Момент для мене був, звичайно, неймовірний. Повинен висловити велику подяку уболівальникам "Ювентуса". Просто приголомшливо, що вони для мене зробили. Я щасливий, спасибі вам. Раніше в кар'єрі у мене подібного не було. Гол вийшов фантастичним. Не чекав, що заб'ю такий м’яч, але краще говорити про гру команди в цілому. Мені здається, що матч був приголомшливим. Ми забили три м'ячі "Ювентусу", чудовій команді. Провели чудовий матч, я забив два м'ячі і допоміг своїй команді", - розповів Роналду в інтерв’ю UEFA.com.

Читайте також: Футбол: Роналду забив м’яч бісіклетою "Ювентусу" з висоти 2,23 м

Нагадаємо, вчора Кріштіану Роналду відзначився дублем у чвертьфінальному поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА "Ювентус" - "Реал" (0:3). Перемогу "Реалу" принесли голи Кріштіану Роналду на 3-й і 64-й хвилинах та Марселу – на 72-й. Після того, як Кріштіану Роналду забив в падінні другий м'яч у ворота Джанлуїджі Буффона, на арені "Ювентуса" запанувала тиша, і тільки радісні футболісти "Реала" помчали обіймати свого сьомого номера. А незабаром після цього трибуни Турина почали аплодувати португальцю, що прикрасив у вівторок навіть свою, і без того велику, колекцію футбольних шедеврів.

Фото: AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-