Теніс: Ястремська вперше зіграє в основній сітці турніру WTA категорії Premier

Теніс: Ястремська вперше зіграє в основній сітці турніру WTA категорії Premier

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська потрапила до основної сітки грунтового турніру WTA в Чарльстоні (США) категорії Premier.  

Даяна Ястремська на турнірі WTA Volvo Car Open категорії Premier із призовим фондом 776 тис. доларів замінить дев'яту "ракетку" світу Слоан Стівенс в одиночному розряді. Про це повідомляє БТУ.

Новоспечена чемпіонка турніру WTA в Маямі Слоан Стівенс прийняла рішення знятися з Volvo Car Open, пославшись на втому: "З жалем повідомляю, що я не гратиму в Чарльстоні цього тижня. Після перемоги в Маямі я відчуваю себе повністю виснаженою як фізично, так і психологічно. Я не відчуваю себе готовою до того, щоб показувати свій кращий теніс, тому мені необхідно відпочити".

Читайте також: Теніс: Катерина Бондаренко вибула з турніру в Чарльстоні

Таким чином, місце четвертої сіяної американки в основній сітці турніру в Чарльстоні займе 17-річна українка Даяна Ястремська, яка вчора програла у фінальному раунді кваліфікації екс-співвітчизниці Марині Заневської. Суперницею уродженки Одеси у другому колі стане Бернарда Пера зі США. Це буде дебют юної української тенісистки на турнірах категорії Premier.

Фото: Neal Trousdale

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-