Рішення WADA щодо дискваліфікації Срни оприлюднять цього тижня

Рішення WADA щодо дискваліфікації Срни оприлюднять цього тижня

Укрінформ
Цього тижня стане відоме рішення WADA щодо дискваліфікації захисника донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срни.

Орієнтовно 4-5 квітня Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) дасть свою відповідь щодо терміну дискваліфікації захисника "Шахтаря" Даріо Срни. Про це повідомляє Tribuna.com,

Згідно з процедурою, рішення Українського антидопінгового центру було передано WADA. WADA може прийняти рішення українського органу або подати апеляцію, не погодившись з рішенням колег про термін дискваліфікації або з тим, з якого моменту слід вважати старт дискваліфікації.

Нагадаємо, Український антидопінговий центр прийняв рішення дискваліфікувати Даріо Срну на 17 місяців у зв'язку з наявністю в його організмі заборонених речовин. Термін дискваліфікації, за рішенням українського антидопінгового центру, обчислюватимуть із дня забору проби, тобто з 22 березня 2017 року. В такому випадку, термін дискваліфікації хорвата спливає 22 серпня 2018 року. До тренувань гравець може приступити 22 червня.

Читайте також: Даріо Срна покараний за допінг на 17 місяців

Зазначимо, що контракт Даріо Срни з "Шахтарем" закінчується 30 червня 2018 року. Про його продовження поки не повідомлялося.

Фото: Shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-