ФФУ: всі рішення арбітрів в матчі

ФФУ: всі рішення арбітрів в матчі "Маріуполь" – "Динамо" правильні

Укрінформ
Комітет арбітрів Федерації футболу України (ФФУ) прокоментував рішення арбітрів під час матчів 25-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.

Як передає прес-служба ФФУ, всі рішення арбітрів під час матчу "Маріуполь" – "Динамо" є правильними.

"47 хв. Асистент арбітра (АА) №2 правильно оцінив ситуацію з поза грою — гол гостями було забито за Правилами тому, що гравець №27 господарів в момент передачі тримає лінію "поза грою", дозволяючи нападнику гостей забити м’яч згідно Правил.

58 хв. Жовта картка була винесена правильно гравцю №19 (Денис Гармаш - ред.) гостей через некоректну та недисципліновану поведінку у вигляді протестів проти АА №2 - скарги щодо призначення порушення. Арбітр, у відповідності до Правил, вчасно втручається, щоб захисти колегу і виносить попередження гравцю №19.

63 хв. Арбітр правильно оцінив ненавмисність гри рукою у штрафній площі гостей. М’яч робить карамболь на грудях гравця №17 гостей і потім влучає у спину футболіста №94 гостей. Було прийнято правильне рішення продовжити гру без призначення 11У у цьому випадку", - говориться в рішенні Комітету арбітрів ФФУ.

Раніше експерт каналу ТК "Футбол" В'ячеслав Шевчук розкритикував деякі рішення арбітрів у матчі "Маріуполь" – "Динамо": "Арбітраж мені не сподобався. Коли Гармаш отримав жовту картку, він заступався за Кендзьору. Так, він не мав бігти, але там була чиста помилка рефері. Там взагалі можна було показувати червону картку. Арбітр спровокував Гармаша".

Читайте також: Ротань, Бойко і Гармаш ослабили "Динамо" – футбольний експерт

Нагадаємо, 1 квітня футболісти київського "Динамо" з рахунком 3:2 перемогли у гостях ФК "Маріуполь" у матчі чергового, 25-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Успіх динамівцям принесли три голи у другому таймі у виконанні Артема Бесєдіна, який відзначився на 47-й хвилині, Миколи Шапаренка (65) та Віктора Циганкова (72). У господарів маріупольського стадіону імені В. Бойка дублем у цьому поєдинку відзначився півзахисник Андрій Тотовицький (28, 79).

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-