Баскетболіст з американської команди Богдан Близнюк мріє грати за збірну України

Баскетболіст з американської команди Богдан Близнюк мріє грати за збірну України

Укрінформ
Баскетболіст Богдан Близнюк, який виступає за американську команду Національної асоціації студентського спорту (NCAA) "Східний Вашингтон", розповів про своє бажання грати за збірну України.

"Звісно, грати за збірну України – це щось неймовірне і велика честь для мене. Це те, чого я однозначно хочу досягти. Зв’язку з Україною я не втрачав ніколи, у мене там багато рідних, я навіть дуже непогано розмовляю українською. Власне майже уся наша родина між собою спілкується українською", - сказав Близнюк в інтерв’ю офіційному сайту Федерації баскетболу України.

У неділю, 1 квітня, український форвард "Східного Вашингтона" Богдан Близнюк зіграв у Матчі зірок NCAA, який відбувся у Сан-Антоніо перед Фіналом чотирьох March Madness і став першим представником в історії команди на Матчі зірок. Близнюк за 21 хвилину ігрового часу набрав 11 очок, зробив 3 підбирання та 2 перехоплення і допоміг команді Заходу перемогти команду Сходу з рахунком 98:94.

Читайте також: Баскетбол: українець Близнюк візьме участь у Фіналі чотирьох NCAA

Зазначимо, що Богдан Близнюк народився у Луцьку, але з 6 років мешкає у Сполучених Штатах. 2018 року він завершує освіту, отримає диплом в Університеті Східного Вашинrтона і спробує потрапити до НБА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-