Став відомий розклад наступного біатлонного сезону

Став відомий розклад наступного біатлонного сезону

Укрінформ
Став відомий розклад біатлонного сезону-2018/19. Кубок світу стартує 30 листопада 2018 року, а чемпіонат світу пройде в березні 2019 року в Естерсунді.

Кубок світу з біатлону стартує в Поклюці (Словенія) 30 листопада 2018 року і триватиме до 24 березня 2019 року в норвезькому Голменколенні. Про це повідомляє XSPORT.

У календарі є етапи в Канаді, в США, а ось традиційного етапу в Контіолахті, а також етапу в Росії в наступному біатлонному сезоні немає. Чемпіонат світу з біатлону пройде з 7 по 17 березня в шведському Естерсунді.

Розклад Кубка світу 2018/19:
30 листопада - 9 грудня - Поклюка (Словенія)
10 - 16 грудня - Гогфільцен (Австрія)
17 - 22 грудня - Нове Мєсто (Чехія)
07 - 13 січня - Рупольдінг (Німеччина)
21 - 27 січня - Анхольц (Італія)
04 - 10 лютого - Канмор (Канада)
11 - 17 лютого - Сол Лейк Сіті (США)
18 - 24 березня - Голменколлен (Норвегія).

Чемпіонат світу:
7- 17 березня - Естерсунд (Швеція)

Нагадаємо, сезон для українських біатлоністів закінчився достроково через те, що на заключному етапі в російській Тюмені українці не виступали. Після естафетних гонок в Голменколлені збірна України позбулася наявної квоти в жіночій (6 осіб) і чоловічий (5 осіб) командах. У наступному сезоні на особисті гонки Кубка світу з біатлону збірна України зможе заявити 5 жінок і 4 чоловіків.

Читайте також: Бринзак: Не бачу в майбутній команді Валю Семеренко і Олену Підгрушну

Раніше президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про майбутнє національної команди. Бринзак висловив надію на те, що професійну кар'єру продовжить лідер жіночої збірної з біатлону Юлія Джима, а ось Валю Семеренко і Олену Підгрушну президент Федерації біатлону України в майбутній команді не бачить.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-