Хацкевич про матч у Маріуполі: Команди продемонстрували безкомпромісний футбол

Хацкевич про матч у Маріуполі: Команди продемонстрували безкомпромісний футбол

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над "Маріуполем" у матчі 25 туру УПЛ.

"Для "Маріуполя" результат, природно, незадовільний, але найголовніше, що футбол вийшов і завдяки командам, і завдяки вболівальникам. Дуже приємно грати в такій атмосфері. Команди, що найважливіше, продемонстрували безкомпромісний футбол.

Завдяки замінам і характерам хлопців нам вдалося переламати хід зустрічі у другому таймі. Таке враження склалося, що в першому таймі ми ще в автобусі знаходилися. Не було ні руху, ні агресії. У гру дуже добре увійшов Шапаренко, забив м'яч, зробив результативну передачу. У перерві як такого особливого ​​"накачування" не було. Хлопці самі розуміли, що потрібно виривати три очки.

У Маріуполі все добре, все здорово. Хлопці вийшли на матч в особливих майках і це підтверджує. Дай Бог, щоб в нашій країні був мир", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Динамо" здобуло вольову перемогу у Маріуполі

Відео коментаря Хацкевича:

Нагадаємо, 1 квітня футболісти київського "Динамо" з рахунком 3:2 перемогли у гостях ФК "Маріуполь" у матчі чергового, 25-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Турнірне становище у групі: "Шахтар" - 57 очок, "Динамо" - 54, "Ворскла" - 38, "Зоря" - 37, "Верес" - 33, "Маріуполь" – 33.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-