Теніс: Американка Слоан Стівенс виграла турнір в Маямі

Теніс: Американка Слоан Стівенс виграла турнір в Маямі

Укрінформ
У фіналі Стівенс обіграла кривдницю нашої Еліни Світоліної – Олену Остапенко.

Американська тенісистка Слоан Стівенс стала чемпіонкою турніру в Маямі категорії WTA Premier Mandatory з призовим фондом $ 8,648,508. Про це повідомляє Sport Arena.

Слоан Стівенс на шляху до фіналу обіграла Гарбінє Мугурусу, Анжелік Кербер і Вікторію Азаренко. Латвійка Олена Остапенко в Маямі не програла жодного сету, а її головними успіхами стали перемоги над Петрою Квітовою і Еліною Світоліною.

Читайте також: Латвійська тенісистка Остапенко посуне Світоліну з 4 позиції в рейтингу WTA

Протягом першого сету Стівенс чотири рази вела з брейком, але Остапенко щоразу вдавалося повернути свою подачу. На тай-брейку американка відмінно діяла в обороні і змусила суперницю зробити кілька ключових помилок. У другій партії Остапенко остаточно зневірилася в своїх силах і лише безпорадно спостерігала за тим, як Стівенс наближається до другого найбільшому титулу в кар'єрі. 7:6, 6:1 – перемога Стівенс.

Слоан Стівенс в Майамі завоювала шостий титул в кар'єрі і зберегла 100-відсотковий показник перемог в фіналах на турнірах категорії WTA. Американка заробила 1,34 мільйона доларів призових і 1000 рейтингових очок, що дозволить їй з понеділка відновити особистий рекорд і стати дев'ятою ракеткою світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-