Через технічну поразку збірної України U-17 звільнять трьох працівників ФФУ

Через технічну поразку збірної України U-17 звільнять трьох працівників ФФУ

Укрінформ
3 квітня вирішать долю тренерського штабу збірної U-17.

Комісія, яка проводила службову перевірку фактів і вивчення всіх дій відповідальних представників ФФУ за технічну поразку збірної України U-17, оголосила результати розслідування. Про це повідомляє сайт ФФУ.

Комісія вирішила, що бездіяльність трьох співробітників ФФУ призвела до значних репутаційних втрат для українського футболу. Як наслідок, вирішили звільнити тих співробітників, які відповідали за цей напрямок роботи.

Це глава департаменту розвитку ФФУ Володимир Чорно-Іванов, заступник начальника аналітичного відділу Валерій Трутнєв і працівник департаменту національних збірних команд Анатолій Кудь. Також прийнято рішення призупинити дію контракту з асистентом головного тренера збірної України U-17 Сергієм Мурадяном.

Читайте також: Павелко: Розслідування інциденту зі збірною України (U-17) буде найжорсткішим

На вівторок, 3 квітня, призначені збори комітету національних збірних, на яких зі звітами виступлять тренери національної команди U-17. На зборах також прийнуть рішення про подальшу співпрацю з головним тренером збірної України U-17 Олегом Кузнєцовим.

Нагадаємо, в матчі проти Сербії у складі збірної України U-17 зіграли двоє дискваліфікованих футболіста, що і призвело до технічної поразки. При цьому, за суто спортивними результатами наша збірна потрапляла у фінальну частину Євро-2018 для команд U-17.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-