Вернидуб: Лунін має пам’ятати, що його успіх – це заслуга всієї команди

Вернидуб: Лунін має пам’ятати, що його успіх – це заслуга всієї команди

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб прокоментував чутки про інтерес до голкіпера Андрія Луніна з боку топових європейськиї клубів.

"Головне, щоб хлопець не заморочувався, не читав пресу і якомога менше давав інтерв’ю. Занадто багато уваги до нього. Це, звісно, приємно, що про гравця "Зорі" стільки говорять. Але, на мій погляд, найважливіший момент – щоб Лунін не звертав на це увагу. Дай Боже, щоб він так виступав і надалі, але при цьому ніколи не забував, що такий успіх – це не лише його заслуга, а й заслуга всієї команди.

Тож давайте дочекаємося закінчення чемпіонату. А далі життя покаже. Якщо Андрій справді заслуговує на таку увагу, то до "Зорі" ніхто не збирається його прив'язувати. Надійде серйозна пропозиція як для клубу, так і для Луніна – відпустимо. Найголовніше, щоб він не перехворів цією хворобою зірковою. Щоб, як то кажуть, його бажання співпадали з його можливостями. Адже бувають моменти, коли все навпаки. Я впевнений, що з таким ставленням до роботи, яке демонструє Андрій, все йому вдасться", - розповів Вернидуб в інтерв’ю "Футбол 24".

Раніше повідомлялося, що влітку голкіпер "Зорі" може переїхати до топ-чемпіонату. Андрій Лунін потрапив до сфери інтересів цілого ряду європейських топ-клубів: "Ювентус", "Інтер", "Ліверпуль", "РБ Лейпциг", "Уотфорд" та "Вольфсбург".  

Читайте також: ЗМІ: Українським воротарем Луніним цікавляться в Італії та Англії

Нагадаємо, у цьому сезоні Лунін зіграв за "Зорю" 28 матчів, у восьми з яких залишив свої ворота "сухими". Нещодавно він дебютував за збірну України в товариському матчі проти Саудівської Аравії (1:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-