Саввіді відсторонили від футболу на 3 роки, а з ПАОКа зняли очки

Саввіді відсторонили від футболу на 3 роки, а з ПАОКа зняли очки

Укрінформ
Власник грецького футбольного клубу ПАОК російський бізнесмен Іван Саввіді відсторонений від футболу на 3 роки через інцидент зі зброєю, який стався у матчі проти АЕКа.

Грецька Суперліга відсторонила Івана Саввіді від будь-якої діяльності, пов'язаної з футболом, на 3 роки, а з ПАОКа зняли 3 очки і виписали штраф. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Sky Sports

Подібне покарання було викликано інцидентом, який стався у Салоніках 11 березня наприкінці матчу 25-го туру між ПАОКом і АЕКом. Тоді суддя не зарахував гол у ворота АЕКа, а Саввіді вибіг на футбольне поле з пістолетом і почав погрожувати головному судді. Через поведінку Саввіді в Греції було прийнято рішення про призупинення футбольного чемпіонату, а Саввіді був оголошений в розшук, але встиг залишити Грецію.

Днями клуби одноголосно затвердили програму реформ щодо зниження рівня насильства під час матчів, а уряд Греції дав добро на відновлення чемпіонату.

Читайте також: ФІФА може відсторонити Грецію від участі в міжнародних турнірах через інцидент із Саввіді

Зазначимо, що це вже друге позбавлення очок афінського клубу за місяць. Раніше ПАОК був покараний 3 очками за зрив матчу проти "Олімпіакоса".

фото: twitter.com/GregGavalas

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-