Вернидуб готовий розглянути пропозиції від клубів з більш амбіційними цілями

Вернидуб готовий розглянути пропозиції від клубів з більш амбіційними цілями

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб, який очолює клуб упродовж 8 років, поділився думками щодо своєї майбутньої кар’єри.

"Знаєте, я про це думаю. З одного боку, коли людина стільки працює на одному місці, це дорогого коштує, адже свідчить про довіру керівників клубу. З іншого боку, роки йдуть. І з кожним роком все більше задумуєшся: а чи вдасться знову, а чи зможеш знову? Кожний новий рік у "Зорі" – це виклик для мене. Тому буду чесним перед усіма – якщо надійде пропозиція від клубу з більш амбіційними цілями, то чому б ні? Переходити лише заради того, щоб переходити, – не хочеться.

Останні три роки вдається давати із "Зорею" результат. Намагаємося якомога краще виступати, щоб не випробовувати терпіння керівництва, і заробляємо для розвитку клубу певний капітал. Самі бачите, наскільки складний період в українському футболі. Якщо ти просто сидиш у когось на шиї і нічого не робиш для того, щоб якось заробляти, допомагати – це надто велика розкіш у такий час. Повторюся, якщо мені надійде серйозна пропозиція, чому б її не розглянути? Може все вийти, може не вийти нічого. Шанс дається для того, щоб рухатися далі", - розповів Вернидуб в інтерв’ю "Футбол 24"

Читайте також: Футбол: Вернидуб став кращим тренером 24-го туру УПЛ

Нагадаємо, 52-річний наставник луганської "Зорі" Юрій Вернидуб був визнаний кращим тренером 24-го тура чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-