Павелко: Розслідування інциденту зі збірною України (U-17) буде найжорсткішим

Павелко: Розслідування інциденту зі збірною України (U-17) буде найжорсткішим

Укрінформ
Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував ситуацію з технічною поразкою збірної України (U-17) в матчі проти Сербії (2:1), через яку національна команда втратила право на поїздку на Євро-2018 з футболу.

"Ми проведемо найжорсткіше розслідування щодо інциденту з юнацькою збірною, і повірте, що голови полетять у всіх, хто був до цього причетний. На чолі цієї комісії буде Мирон Маркевич, який стане одним з головних арбітрів і визначить, хто був причетний до того, що хлопці, які по праву добилися виходу, постраждали через погану роботу адміністраторів і департаменту. Зараз ці всі люди пишуть пояснювальні про те, що сталося, Мирон Маркевич збере їх, і ми дуже швидко зробимо кадрові висновки", - цитує Павелка Sport Arena.  

Нагадаємо, технічна поразка юнацької збірної України (U-17) у поєдинку з однолітками із Сербії позбавила національну команду шансів на вихід до фінальної стадії Євро-2018. Таке покарання було застосоване УЄФА через вихід на поле в матчі з сербами Миколи Яроша та Романа Бодні, які в попередніх двох зустрічах кваліфікації отримали жовті картки. Як підсумок, збірній України (U-17) було зараховано технічну поразкуз рахунком 0:3, Миколу Яроша та Романа Бодню дискваліфіковано на один матч, а ФФУ оштрафовано на 2 тис. євро.

Читайте також: Маркевич: Винні у технічній поразці збірної України (U-17) будуть покарані

Зазначимо, що збірна України (U-17) під керівництвом Олега Кузнєцова за останні півроку програла всього один матч при трьох перемогах і двох нічиїх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-