Роман Зозуля може зіграти за

Роман Зозуля може зіграти за "Альбасете" вже найближчої суботи

Укрінформ
Український форвард іспанського футбольного клубу другого дивізіону "Альбасете" Роман Зозуля найближчої суботи може зіграти за команду вперше з середини лютого.

Роман Зозуля, який пропустив шість поєдинків "Альбасете" через травму гомілкостопа, взяв активну участь у вечірньому тренуванні 28 березня. Про це повідомляє zbirna.com із посиланням на 5maseldescuento.es. 

Зозуля зможе вийти на поле 31 березня у матчі Сегунди проти "Уеска". Останній раз український форвард виходив на поле в офіційному матчі ще в середині лютого.

У нинішньому сезоні 28-річний український футболіст Роман Зозуля провів у складі "Альбасете" 20 матчів, забив 7 м’ячів і зробив 3 результативні передачі.

Читайте також: Роман Зозуля пропустить ще тиждень через травму

Нагадаємо, у грудні 2017 року український форвард Роман Зозуля переміг у номінації "Кращий гравець туру" за результатами матчів 18-го туру Сегунди. Зозуля набрав 58% голосів уболівальників на офіційному сайті Ла Ліги. Українець відзначився дублем у матчі 18-го туру Сегунди проти "Вальядоліда", який закінчився з рахунком 2:1.

Фото albacetebalompie.es

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-