АСЖУ нагородила найкращих спортивних журналістів України

АСЖУ нагородила найкращих спортивних журналістів України

Укрінформ
Серед переможців відзначимо журнал «Олімпійська арена», газету «Сегодня», радіо «Вести», телеканал «Футбол», прес-службу НОК України.

Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) підвели підсумки спортивного року та нагородили найкращих журналістів. Про це повідомляє Укрінформ.

У Будинку футболу за організації Асоціації спортивних журналістів України відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих спортивних журналістів.

Нагороди та грамоти номінантам вручали президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та перший заступник міністра молоді і спорту України Ігор Гоцул.

«АСЖУ та ФФУ є добрими партнерами та друзями вже тривалий час, і така співпраця допомагає популяризувати спорт в Україні та залучати до здорового способу життя сучасну молодь», - заявив під час церемонії президент АСЖУ Михайло Волобуєв.

Читайте також: Київ восени зустріне учасників 56-го Конгресу Світової боксерської Ради

Номінантами стали представники багатьох регіональних та місцевих ЗМІ, автори книг та власних проектів. Найбільше гостей завітало з Дніпра та Львова. Серед переможців відзначимо журнал «Олімпійська арена», газету «Сегодня», радіо «Вести», телеканал «Футбол», прес-службу НОК України. Найспортивнішим містом визнали Львів.

Ознайомитися зі списком номінацій та переможців можна тут http://www.uspa.com.ua/ukr/laureats/id/765

Нагадаємо, список переможців АСЖУ за власною версією оприлюднили ще у лютому цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-