Чемпіон WBA Далакян свій перший захист титулу може провести в Києві

Чемпіон WBA Далакян свій перший захист титулу може провести в Києві

Укрінформ
Чемпіон WBA в найлегшій вазі український боксер Артем Далакян у найближчі дні підпише контракт на свій перший захист титулу.

Титульний поєдинок між Артемом Далакяном і тайцем Сірічаї Таієном може пройти в Києві. Про це повідомляє Luckypunch.net.

"Чемпіон світу в найлегшій вазі за версією World Boxing Association/Asociación Mundial de Boxeo Артем Далакян (16-0, 11 КО) в найближчі дні має підписати контракт на перший захист титулу. Суперником українця стане таєць Сірічаї Таієн (50-3, 35 КО), який був призначений WBA після того, як Далакян у США переміг Брайана Вілорію (38-6, 23 KO). Існує велика частка ймовірності, що бій пройде в Києві", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Чемпіонський титул Далакян захищатиме в бою проти тайця Таійєна

Нагадаємо, український боксер Артем Далакян у лютому отримав перемогу над американцем Браяном Вілорією у бою за титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі. Поєдинок з Вілорією 30-річний український боксер провів на дуже хорошому рівні. Судді одностайним рішенням віддали перемогу за очками Артему Далакяну з рахунком 118-110. Боксер з Дніпра став третім чинним чемпіоном світу з боксу з України (після Олександра Усика і Василя Ломаченка) і сумарно 11-м чемпіоном в історії країни.

Фото: boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-