Футболіст збірної України (U-19) Бондар: Наша команда була єдиним цілим

Футболіст збірної України (U-19) Бондар: Наша команда була єдиним цілим

Укрінформ
Збірна України з футболу, сформована з гравців 1999 року народження, вирвала вчора перемогу (2:1) у господарів еліт-раунду відбору до Євро-2018 - команди Румунії і тепер виступить у фіналі турніру.

Коментуючи цей успіх, захисник донецького "Шахтаря" Валерій Бондар зазначив, що протягом усього турніру наша команда була єдиним цілим на футбольному полі, повідомляє офіційний сайт "гірників". 

"Ми щасливі! Цей відбір запам'ятається нам назавжди. У кожному матчі ми показували характер і згуртованість, були єдиним цілим на полі. Знали, що за нас переживають уболівальники, наші рідні та близькі. Це надавало сил і впевненості. І в поєдинку з сербами, і в останньому турі з Румунією грали до кінця і, навіть поступаючись в рахунку, не переставали вірити в успіх, що допомогло забити вирішальні м'ячі на останніх хвилинах. Тепер з нетерпінням чекаємо на фінал чемпіонату Європи: там зберуться кращі збірні континенту, буде ще складніше. Але після такого відбору вже нічого не страшно! У нас відмінна команда, і на Євро хочемо пройти якомога далі", - сказав гравець.

Читайте також: Збірна України (U-19) перемогла румунів і зіграє у фіналі футбольного Євро-2018

Фінальна стадія юнацького чемпіонату Європи пройде у Фінляндії з 16 по 29 липня. Учасниками Євро-2018 будуть господарі, а також збірні України, Норвегії, Англії, Італії, Португалії, Франції та Туреччини. Склади двох груп стануть відомі 30 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-