Брати Клички зіграють у матчі легенд перед фіналом Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Брати Клички зіграють у матчі легенд перед фіналом Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Укрінформ
Заступник генерального директора з адміністративної роботи НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов розповів про заходи, що передують фінальному матчу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 26 травня в Києві.

"З 24 по 27 травня на Хрещатику організують майданчик для уболівальників. Вхід зроблять безкоштовним. Протягом чотирьох днів у центрі Києва проводитимуться різноманітні активності від спонсорів УЄФА, в тому числі у кожного з'явиться додаткова можливість виграти квитки на фінал. Тут же поставлять фудкорти, сцену, де виступатимуть музичні колективи.

Ну а тренуванням великого матчу стане матч легенд. Імена легенд організатори поки не розкривають, але обіцяють, що в футболістів перетворяться навіть брати Клички. Цілком ймовірно, що на міні-полі з'явиться і головний тренер збірної України - Андрій Шевченко.

А ось сам фінал Ліги чемпіонів на Хрещатику подивитися не вдасться. Від великих екранів на вулиці, як це було під час футбольного Євро-2012, вирішили відмовитися", - сказав Анісімов в інтерв’ю kp.ua.

Читайте також: Київ на фінал Ліги чемпіонів очікує 100 тисяч іноземних фанів

Раніше повідомлялося, що на фінальний турнір Ліги чемпіонів УЄФА у Києві 26 травня, а також на передуючі йому події, очікують близько 100 тис. вболівальників з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-