Баскетбол: українець Близнюк візьме участь у Фіналі чотирьох NCAA

Баскетбол: українець Близнюк візьме участь у Фіналі чотирьох NCAA

Укрінформ
Українець Богдан Близнюк, який виступає за американську команду Національної асоціації студентського спорту (NCAA) "Східний Вашингтон", візьме участь у Фіналі чотирьох.

Національна асоціація баскетбольних тренерів запросила українського баскетболіста на Матч зірок ліги, який відбудеться в рамках Фіналу чотирьох сезону. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України. 

У Матчі зірок виступають найсильніші команди NCAA, які не вийшли до Фіналу чотирьох. Богдан Близнюк гратиме за команду Заходу. Раніше до нього лише чотири гравці з його команди "Східний Вашингтон" брали участь в такому поєдинку.

Нагадаємо, Богдан Близнюк закінчив виступи за "Східний Вашингтон" з 16-ма рекордами. Він набрав 2169 очок і став найкращим бомбардиром в історії конференції Big Sky. У грудні 2017 року Близнюка назвали спортсменом місяця в університеті Східного Вашингтона. В NCAA 22-річний уродженець Луцька виступає з 2014 року.

Читайте також: Баскетбол: українець Близнюк встановив нове досягнення в NCAA

У Фіналі чотирьох NCAA також зіграє українець Святослав Михайлюк. 1 квітня у півфіналі "Березневого шаленства" його "Канзас Джейхоук" зустрінеться з "Віллановою". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-