Джошуа не хоче бути

Джошуа не хоче бути "найгіршою людиною на планеті, як Майк Тайсон"

Укрінформ
Чемпіон IBF, IBO і WBA в суперважкій вазі британський боксер Ентоні Джошуа розповів, на кого орієнтується в боксерському співтоваристві.

"Я не хочу бути найгіршою людиною на планеті, як Майк Тайсон. Я хочу бути найрозумнішим боксером. Подивіться на Мейвезера, він не такий вже й поганий. Він відомий як один з найрозумніших боксерів, він знає свій шлях за межами рингу.

Я кидаю виклик самому собі. Мій час обмежений. Тепер у мене є цілі. Простеживши за іншим спортсменами, я дізнався, що повинен бути дисциплінованим, я дізнався, в чому маю стати краще, зрозумів свої цілі і як їх досягти", - цимтує Джошуа Sport Arena

Зазначимо, що за 20 боїв на профі-рингу британський боксер Ентоні Джошуа заробив близько 50 млн фунтів. Більшу частину з цієї суми йому принесли останні поєдинки проти Володимира Кличка і Карлоса Такама.

Читайте також: Бокс: Джошуа і Паркер обмінялись поглядами на заключній прес-конференції

Нагадаємо, 31 березня Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) битиметься з новозеландцем Джозефом Паркером (24-0, 18 КО). Це буде об'єднувальний бій за титули WBA Super, IBO, IBF і WBO. Сьогодні, 27 березня, чемпіон WBO в суперважкій вазі Джозеф Паркер і чемпіон WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа провели заключну прес-конференцію, на якій традиційно провели дуель поглядів.

Фото: boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-