Додаткові зміни УЄФА в регламенті єврокубків почнуть діяти з сезону-2018/19

Додаткові зміни УЄФА в регламенті єврокубків почнуть діяти з сезону-2018/19

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) вніс додаткові зміни до регламентів Ліги чемпіонів і Ліги Європи, які вступлять в силу з наступного сезону.

Низка ключових змін, які будуть внесені до регламентів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА, вступлять в силу з футбольного сезону-2018/19, коли починається черговий трирічний цикл клубних турнірів УЄФА. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Однією з головних змін є четверта заміна. У матчах плей-офф в додатковий час буде дозволена четверта заміна. На інші три заміни це не вплине. Раніше правило діяло лише у матчі за Суперкубок УЄФА.

Важливою зміною є й те, що до заявки на фінал Ліги чемпіонів УЄФА, фінал Ліги Європи УЄФА і матчі за Суперкубок УЄФА можна включити 23 гравця, а не 18, як в інших матчах. Таким чином, на лавці запасних зможуть перебувати 12 футболістів замість семи. Це забезпечить клубам і в першу чергу тренерам велику гнучкість в проведенні замін і полегшить управління командою в найважливішому матчі сезону.

Читайте також: Рада тимчасово звільнила від оподаткування товари УЄФА

Також серед нововведень УЄФА - новий час початку матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА. Більшість матчів розпочинатимуться о 22.00 за київським часом, деякі - о 19.55. Гра за Суперкубок УЄФА розпочинатиметься о 22.00, це відноситься вже і до матчу за Суперкубок УЄФА 2018 року, який відбудеться 15 серпня на стадіоні "Ліллекюла" в Таллінні.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-