Марафон у Білорусі: 69-річна львів`янка взяла срібло

Марафон у Білорусі: 69-річна львів`янка взяла срібло

Укрінформ
Срібло на дводенному марафоні «Самоперевершення» у Білорусі здобула 69-річна Лариса Лабарткава, яка за 48 годин подолала дистанцію 212 км. У загальному заліку жінка посіла 6-е місце.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Змагання відбувалися в складних умовах, адже температура досягала 16-20 градусів морозу, що сповільнювало біг, але Лариса Лабарткава не зійшла з дистанції. На цих змаганнях вона була найстаршою учасницею за віком. Після тривалого забігу учасників чекали призи, нагородна атрибутика та святковий концерт»,- зазначили у прес-службі.

Лабарткава має неабиякий досвід участі у 48 годинних пробігах, змагалася свого часу на цій дистанції у чотирьох країнах світу: в Росії посіла 1 місце, в Білорусі отримала «срібло», в Молдові посідала 4 місце, а в рідній Україні здобувала «бронзову» медаль.

Читайте також: Спортивна гімнастика: У Києві відбудеться міжнародний турнір Ukraine International Cup

Займатись бігом жінка почала 20 років тому. За цей час вона брала участь у пробігах у Великій Британії, Італії, Польщі, Молдові, Швеції, Австрії та інших країнах. До цього вона з 20 років займалась альпінізмом, була кандидатом у майстри спорту.

Фото: Прес-служба ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-