Мессі: Зараз або ніколи, Аргентина має перемогти на ЧС-2018

Мессі: Зараз або ніколи, Аргентина має перемогти на ЧС-2018

Укрінформ
Форвард каталонського футбольного клубу "Барселона" і збірної Аргентини Ліонель Мессі вважає, що збірна команда має перемогти на чемпіонаті світу-2018, хоча і не перебуває серед головних претендентів турніру.

"У нас є борг перед самими собою. Уболівальникам ми нічого не винні, тому що ми завжди викладаємося на повну. Ми тричі виходили до фінал, але не перемагали, тому що цього не хотів Бог. Ми хочемо позбутися поганого присмаку і перемогти на чемпіонаті світу-2018. Ми були так близькі до цього, але не вигравали - це розчаровує.

Ми відчуваємо: зараз або ніколи. Нам потрібно думати тільки так і готуватися до цього відповідним чином. Я не переглядав фінал ЧС-2014. Програвати боляче, я плакав, як і вся команда. Втім, реальність така, що ми не перебуваємо серед головних претендентів. Є збірні набагато сильніше за нас", - цитує Мессі tribuna.com

Читайте також: Ліонель Мессі став обличчям російського банку на 2018 рік

Нагадаємо, чемпіонат світу 2018 року з футболу пройде в Росії з 14 червня по 15 липня. У лютому Ліонель Мессі став обличчям російського "Альфа Банку", який є партнером ЧС-2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-