Світоліна: У Ешлі Барті небезпечна гра і з нею завжди важко змагатися

Світоліна: У Ешлі Барті небезпечна гра і з нею завжди важко змагатися

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна прокоментувала перемогу в третьому колі тенісного турніру WTA в Маямі та поділилася очікуваннями від протистояння з Ешлі Барті.

"Це був важкий матч, у нас були довгі розіграші, в першій партії Дар’я Гаврилова грала дійсно добре. Мені потрібно було підвищити рівень своєї гри, у другому і третьому сетах я вже показала хороший теніс. Як вдалося виграти одинадцять геймів поспіль? Потрібно було залишатися спокійною, більше виконувати свої удари - це і спрацювало.

Якщо говорити про наступний поєдинок з Ешлі Барті, то у неї небезпечна гра, з нею завжди важко змагатися. Мені потрібно бути готовою до її грі. Думаю, це буде важкий матч", - цитує Світоліну БТУ.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, четвертий номер світової класифікації Еліна Світоліна виграла другий матч на турнірі WTA Miami Open-2018 з призовим фондом $7,973 мільйона. У третьому колі змагань українська тенісистка здобула перемогу над представницею Австралії Дар'єю Гавриловою з рахунком 4:6, 6:0, 6:1.

Читайте також: Світоліна обіграла Гаврилову і вийшла до четвертого кола турніру WTA в Маямі

Путівку до чвертьфіналу Miami Open Світоліна розіграє у протистоянні з 20-ю "ракеткою" світу австралійкою Ешлі Барті, яка у свою чергу переграла Петру Мартич з Хорватії з рахунком 6:4, 6:3. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-