Баскетбол: В перерві матчу чемпіонату України підліток виграв 93 тисячі  гривень

Баскетбол: В перерві матчу чемпіонату України підліток виграв 93 тисячі гривень

Відео
Укрінформ
13-річний Максим Грицьков влучив з центру майданчика.

13-річний хлопець виграв неймовірний джекпот від Федерації баскетболу України та ТМ Парі-Матч - 93 000 гривень. Про це повідомляє сайт Федерації баскетболу України.

Уболівальник «Черкаських Мавп», який придбав квиток онлайн на гру черкасців проти одеської «БІПИ», влучив з центру майданчика. Сталося це у перерві матчу. Юний Максим Грицьков був одним з п’яти учасників конкурсу, яких обрали системою випадкових чисел серед тих хто придбав квиток на гру онлайн.

Він був передостаннім учасником конкурсу і приголомшив усіх присутніх бажанням перемогти та влучністю. Цей тринадцятирічний хлопець займається баскетболом у школі «Черкаських Мавп» і навіть виступає за команду «Черкаських Мавп-04». А народився він у рік створення клубу – 2004.

Читайте також: Баскетбол: київський "Будівельник" впевнено переміг "БІПУ-Одесу"

Джекпот у Черкасах зростав ще з минулого сезону. За правилами змагань у разі невлучних спроб сума зростала кожного матчу на 3 тисячі гривень. Поступово вона виросла до 93 тисяч.

Цікаво, що хлопчик дещо порушив правила конкурсу та на кілька сантиметрів заступив за центральну лінію. Але за рішенням президента ФБУ – Михайла Бродського цей кидок зарахували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-