Шевченко: Україна мала достатньо шансів, аби обіграти Саудівську Аравію

Шевченко: Україна мала достатньо шансів, аби обіграти Саудівську Аравію

Укрінформ
Головного тренера національної збірної України з футболу Андрія Шевченка незадовільнила реалізацієя гольових моментів, а також контроль гри у виконанні своїх підопічних під час товариського поєдинку з командою Саудівської Аравії (1:1).

Про це наставник "синьо-жовтих" заявив на післяматчевій прес-конференція в іспанській Марбельї, де проходила міжнародна зустріч, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

"Що стосується гри, то у нас було достатньо шансів, щоб виграти цей матч. У нас були хороші моменти, але щодо контролю гри, контролю м'яча я залишився не зовсім задоволений - ми в цих компонентах виглядали не досить добре. Пропустили зі стандартного положення , хоча я робив акцент саме на тому, що ми повинні бути дуже акуратними в таких ситуаціях. Але в підсумку, суперників ми при цьому стандарті "втратили". Незадоволений я реалізацією моментів. і в першому таймі, і в другому у нас було достатньо можливостей , щоб вирішити долю матчу на свою користь. Але навіть якби ми навіть перемогли, я б все одно залишився незадоволений контролем гри в нашому виконанні. Будемо розбиратися", - підкреслив Шевченко.

Читайте також: Збірні України та Саудівської Аравії зіграли внічию у товариському матчі

Збірна України провела першу гру в сезоні-2018. Наступного вівторка, 27 березня, команда Андрія Шевченка зустрінеться в товариському поєдинку з іншим учасником чемпіонату світу-2018 збірною Японії. Цей матч відбудеться в бельгійському Льєжі.

Фото Павла Кубанова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-