Наомі Осака: У матчі зі Світоліною головне не нервувати

Наомі Осака: У матчі зі Світоліною головне не нервувати

Укрінформ
Японська тенісистка Наомі Осака поділилася очікуваннями від протистояння з першою "ракеткою" України Еліною Світоліною у другому колі престижного турніру в Маямі (США) Miami Open-2018.

Раніше тенісистки зустрічалися на стадії 1/4 фіналу тенісного турніру WTA серії Прем'єр у Дубаї (ОАЕ). Тоді українка обіграла суперницю в двох партіях з рахунком 6:2, 6:4 і в підсумку виграла титул.

"Який урок я винесла з минулого матчу проти Світоліної? Просто не нервувати так сильно і отримувати задоволення від гри. Насправді я повинна бути вдячною тільки за те, що взагалі граю в теніс", - цитує Осаку БТУ

Нагадаємо, Наомі Осака продовжила в Маямі свою переможну серію - минулої неділі 20-річна японка завоювала свій дебютний титул на кортах в Індіан-Уеллсі. На старті змагань в Маямі Осака впевнено переграла екс-першу "ракетку" світу американку Серену Вільямс з рахунком 6:3, 6:2.

Читайте також: Теніс: Світоліна почне виступ на турнірі WTA в Маямі матчем з Осакою

Матч другого кола Наомі Осака - Еліна Світоліна відкриває сьогоднішній ігровий день тенісного турніру WTA Miami Open-2018 з призовим фондом $7,973 мільйона і запланований на 17.00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-