Футбол: Жуніор Мораес визначиться зі своїм майбутнім по закінченні сезону

Футбол: Жуніор Мораес визначиться зі своїм майбутнім по закінченні сезону

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Жуніор Мораес визначиться зі своїм подальшим майбутнім у травні або червні.

За інформацією Sport Arena, "Шахтар" не пропонував форварду київського клубу контракт, а сам гравець, в свою чергу, не підписував попередній договір з донецьким футбольним клубом "Шахтар". Майбутнє Жуніора Мораеса вирішиться не раніше травня або червня 2018 року, коли закінчиться сезон.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що бразильський футболіст практично погодив з "Шахтарем" деталі особистого контракту і влітку перейде до "гірників" на правах вільного агента.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс також спростував чутки про підписання Мораесом контракту з "Шахтарем". Суркіс заявив, що бразилець має пропозиції від "Динамо", а також клубів із Китаю і Саудівської Аравії.

Читайте також: ЗМІ: «Динамо» не продовжуватиме контракти з Мбокані та Мораесом

Нагадаємо, 30-річний бразильський форвард Жуніор Мораес виступає в чемпіонаті України з 2012 року. Спочатку він три роки захищав кольори донецького "Металурга", а з середини 2015 року грає за "Динамо". Всього за київський клуб Мораес провів 83 матчі у всіх турнірах, в яких відзначився 34 голами.

Фото: facebook.com/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-