Олександр Шовковський стане обличчям проекту «Еліта футболу»

Олександр Шовковський стане обличчям проекту «Еліта футболу»

Укрінформ
Легендарний український воротар Олександр Шовковський стане обличчям проекту «Еліта футболу», який представлять на Віденському балу в Києві 21 квітня, а також передасть лоти для благодійного аукціону.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила організатор віденських балів у Києві Марина Ігнатуша.

"Цього року захід проходить напередодні Ліги чемпіонів у столиці України, і бал присвячений спортивним досягненням українців. Це символічно, що ми хочемо представити історії кращих, легендарних наших футболістів, справжньої спортивної еліти", - відзначила вона.

Як почесний гість на благодійному Віденському балу в Києві Олександр Шовковський надасть два лоти - рукавички, в яких він завершував кар'єру, і авторський футбольний м'яч з автографами. Також відомий футболіст планує відвідати тренування дітей-інвалідів, які будуть учасниками дитячого Віденського балу в Києві, а в майбутньому мріють стати паралімпійцями.

У подальшому колишній голкіпер київського «Динамо» і збірної України планує сприяти розвитку вітчизняного футболу. Зокрема, одним з важливих проектів Шовковський назвав створення дворових дитячих футбольних майданчиків у 10 містах України, що дасть можливість мотивувати футболістів-початківців.

Читайте також: Віденський бал у Києві: чим здивують гостей організатори заходу

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в столичній мерії відбудеться класичний Віденський бал, за всіма європейськими канонами, за участю міжнародних гостей, спортсменів і зірок, а 22 квітня також аналогічний дитячий захід. Кошти, виручені від продажу спортивних лотів на балу, будуть спрямовані на розвиток Дитячого центру інвалідів, у тому числі на юних футболістів, які мріють стати паралімпійцями.

Фото: ukr.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-