Футбол: Олександр Кучер вчиться на тренера

Футбол: Олександр Кучер вчиться на тренера

Укрінформ
У Центрі ліцензування Федерації футболу України (ФФУ) розпочався новий курс тренерського навчання на отримання дипломів А і В.

Український захисник турецького футбольного клубу "Кайсеріспор" і збірної України Олександр Кучер взяв участь у першій сесії претендентів на отримання тренерського диплому. Про це повідомляє zbirna.com

У конференц-залі стадіону "Оболонь-Арена" зібралися колишні футболісти збірної України Олег Гусєв, Марко Девіч, Едмар, Сергій Кравченко, Володимир Гоменюк, Григорій Ярмаш, Сергій Симоненко, Олександр Максимов і чинний захисник національної команди Олександр Кучер. Також граніт науки гризуть Олег Матвєєв, Олексій Полянський, Дмитро Бабенко, Віктор Мельник, Вадим Мельник, Желько Любенович, Валентин Полтавець, Геннадій Щекотілін.

На практичному занятті 22 березня на порядку денному в Центрі ліцензування ФФУ розглядалася тема тренувань для дітей в тижневому циклі. Викладачі відзначають, що в плані діалогу нинішню групу можна назвати однією з найцікавіших. Фініш на цьому етапі навчання заплановано на кінець грудня 2018 року. Після цього розпочнеться навчання на тренерську ліцензію PRO. В цілому число фахівців, які пройшли навчання в категорії PRO в Україні з 2004 року, склало вже 229 осіб.

Нагадаємо, 35-річний український захисник турецького футбольного клубу "Кайсеріспор" Олександр Кучер за надійну гру в обороні увійшов до збірної 20-го туру чемпіонату Туреччини за версією видання Whoscored. Команда українського футболіста обіграла на виїзді "Османліспор", а Кучер в тому поєдинку відіграв всі 90 хвилин.

Читайте також: Кучер потрапив до символічної збірної 20-го туру турецької Суперліги

12 березня турецький "Кайсеріспор" і його український захисник Олександр Кучер підписали новий контракт за схемою 1+1. Термін попередньої угоди закінчується 30 червня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-